21305Foarte multa luma ma intreaba daca exista vreo diferenta dintre epilare definitiva SPL si IPL. Diferenta consta ca in cazul SPL Or-Light (sistem de epilare cu lumina pulsata) epilarea se face de 4 ori mai rapid ca in cazul IPL. Adica, fiecare flash este masurat si eliberat in mai putin de 1 secunda, ceea ce face din acest sistem cel mai rapid si puternic sistem de pe piata.

Eu am vrut ca tu sa fii in siguranta si am cumparat cel mai performant sistem SPL, Or-Light,  de la Yperion din Franta. 

Atunci cand alegi sa faci epilare definitiva SPL alege un aparat de calitate deoarece preturile sunt aproape identice. In plus, recomandarea unui medic poate face diferenta dintre succesul procedurii in sine si insuccesul ei.

Echipamentul SPL Yperion Or-Light este unul exclusivist! Aparitii in presa (si international):

https://www.youtube.com/watch?v=F8jNVsaetHg

https://www.youtube.com/watch?v=5J8BY6JauKg

https://www.youtube.com/watch?v=8gFjuz1Zs1Q

 

Medicul salonului nostru, Andreea Braileanu efectueaza, inainte de procedura, un consult fiecarui pacient. Acest consult efectuat de catre medic este vital pentru sanatatea ta.

Care sunt etapele epilarii definitive:
1. iti curatam si dezinfectam pielea.
2. iti acoperim alunitele, daca exista, cu un creion special, astfel incat lumina sa nu poata patrunde.
3. iti aplicam un gel special si incepem efectiv sesiunea de epilare.

Ce trebuie sa faci tu ca sa epilarea sa aiba rezultate maxime:
– nu smulge firul de par (cu ceara, epilator, penseta etc) cu 3 saptamani inainte de prima sedinta si nici pe parcursul tratamentului. Ideea principala a epilatului definitiv este ca radacina trebuie sa ramana acolo pentru a o putea distruge progresiv.
– ca sa scapi definitiv de parul nedorit, fa 6-10 sedinte. Nu renunta dupa 2-3 sedinte.
– nu sta la soare cu 3 saptamani inainte de procedura si nu te expune nici dupa procedura.
– inainte de sedinta de epilare definitiva, firele de par trebuie sa fie la nivelul pielii. Deci,  foloseste lama de ras sau o crema epilatoare; astfel, flash-ul (lumina pulsata va ajunge mult mai usor la radacina si nu se va pierde in firul de par de la suprafata).
– primele sedinte se fac la aproximativ 3 sapt- 1 luna, dupa care intervalul creste, in functie de rezultatele obtinute dupa fiecare sedinta.

Sa stii ca procedura nu este dureroasa deloc, desi, in functie de piele, densitatea firului de par sau sensibilitatea ta, senzatia poate diferi. Pentru ca totusi este vorba despre o lumina pulsata, care ar putea deranja, atat tu, cat si medicul vor purta ochelari speciali, astfel incat vederea sa va fie protejata.

Nu uita ca inainte sa incepi procedura de epilare definitiva cu SPL consulta un medic. El iti va recomanda exact ce ai nevoie pentru a avea rezultate maxime. Alege un salon care sa aiba o asemenea persoana. Nu te lasa pe mana oricui.

Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

Si daca vrei sa afli mai multe, uite cum decurge o sedinta de epilare definitiva in salonul nostru. Astept parerea ta si, binenteles, povestea ta (in cazul in care ai facut deja epilare definitiva).

 

Click aici pentru video:

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=fa6EI21OEFo[/embedyt]